Om os

Hos os er du sikret en høj faglig standard. Alle vores behandlere og terapeuter er uddannede fra statsgodkendte uddannelser (professions bachelorer og kandidater), på den måde sikrer vi et samlet krop-psyke behandlingstilbud, hvor du samtidig er sikret en høj professionel faglighed. Der tilbydes derfor heller ikke alternativ behandling på klinikken.

Vi er professionelle og loyale over for vores klienter, og vi er dedikerede til vores fag.

Bemærk at vi tilbyder en gratis 30 minutters, uforpligtende samtale, hvor du kan få større indblik i psykomotorisk terapi. Her vil du få mulighed til at afgøre, om vores behandling er det rigtige for netop dig.

Udover klinisk praksis tilbyder vi kurser, undervisning og vejledning.

Vi modtager løbende supervision.

 

Sheila Simonsen

Sheila Simonsen

sheila@pmtk.dk

Sheila Simonsen, 43 år. Bachelor i psykomotorisk terapi og afspændingspædagogik. Medejer og stifter af Psykomotoriske Terapeuter København.

Jeg mener at den psykomotoriske tilgang er særlig velegnet til problematikker, der både indeholder en kropslig og en psykologisk komponent og derfor en effektiv behandlingsform når det gælder blandt andet stresstilstande, søvnproblematikker, angstlidelser og kroniske smertetilstande.

Det er vigtigt for mig at understøtte mine klienter i både den kropslige og kognitive forståelse af deres problematik, og gennem krops- og samtale terapi, at give klienten værktøjer og strategier der kan bruges her og nu, og i fremtiden.

Hos mig kan du modtage behandling der stiller skarpt på de udfordringer og/eller problematikker der er tilknyttet stresstilstande, angstlidelser og smertetilstande så som hovedpine, søvnløshed, kropslig og mental uro, tankemylder m.m.
Det er vigtigt for mig at der også arbejdes med de tanker og følelser der måtte være tilknyttet henvendelses-årsagen. At vi sammen undersøger hvornår og hvordan disse kommer til udtryk, hvilken betydning de har og hvordan vi aktivt kan arbejde med at forstå og rumme følelserne og tankerne, så vi kan komme hele vejen rundt om henvendels-årsagen.
Jeg vægter det relationelle aspekt af behandlingen meget højt og mener at man kommer længst når relationen er båret af ligeværd og ærlighed.

Udover klinisk praksis, underviser jeg på Psykomotorikuddannelsen. Derudover har jeg flere års erfaring med at koordinere, udvikle, rådgive og afholde kurser om stress- og søvnrelaterede problematikker.

Annemarie Tangaa Lange

Annemarie Tangaa Lange

annemarie@pmtk.dk

Annemarie Tangaa Lange, 36 år. Cand. pæd. i pædagogisk psykologi fra Aarhus Universitet, Bachelor i psykomotorisk terapi og afspændingspædagogik og medejer af Psykomotoriske Terapeuter København.

Jeg har tidligere beskæftiget mig med psykomotorisk behandling og undervisning af flygtninge i forhold til blandt andet angst, søvnproblematikker og posttraumatisk stresstilstand (PTSD).

Jeg arbejder primært som psykologisk konsulent og psykomotorisk terapeut med særligt fokus på stress- og angsttilstande, traumebehandling, samt søvnproblematikker og rekonvalescensforløb.
Derudover tilrettelægger og underviser jeg kurser og forløb i forhold til stressbehandling, stressforebyggelse og stresshåndtering til virksomheder.

Når jeg arbejder med mine klienter er ligeværdighed og ærlighed grundpillerne for et godt samarbejde hos mig. Jeg er optaget af hvordan sansninger, følelser og tænkning spiller sammen indenfor de områder jeg beskæftiger mig med, og hvordan en forståelse for, og fortrolighed med, kroppens autonome reaktioner kan skabe større resiliens i mine klienters liv.

Rólant Reginson Biskopstø - Praksiskandidat

Rólant Reginson Biskopstø - Praksiskandidat

kontakt@pmtk.dk

Rólant Reginson Biskopstø, 26 år. Bachelor i psykomotorisk terapi og afspændingspædagogik.

Jeg tilbyder bl.a. behandling af akutte stresstilstande, hovedpine og muskelsmerter samt søvnproblematikker.
Jeg er i mit psykomotoriske arbejde meget optaget af hvordan jeg bedst kan understøtte mennesker i forandringsprocesser og altid at have fokus på hvilke ressourcer vi kan bringe i spil. Jeg mener at samspillet mellem kropslige og psykiske reaktioner og funktioner er det der bedst kan hjælpe os til at forstå og udvikle os som mennekser.
Jeg vægter åbenhed og tillid højt i samspillet med mine klienter.

Som praksiskandidat modtager jeg ugentligt supervision af alle mine klientforløb.