Priser og praktisk info

Her finder du vores priser for psykomotorisk terapi:

  • En psykomotorisk session: 60 min., 1.100 DKK
  • Kurser: Kurser og undervisning til virksomheder, 3.400 DKK pr. time. Kontakt os på kontakt@pmtk.dk for at få tilsendt et særligt tilrettelagt tilbud til jeres virksomhed.

Særlige forholdsregler ifbm. Covid-19

For at sikre jer og os bedst muligt i forbindelse med den nuværende situation omkring inddæmning af Covid-19, er der følgende nye tiltag på klinikken:

  • Alle klienter der kommer til fremmødesessioner på klinikken skal kunne fremvise gyldigt Coronapas.
  • Ingen – hverken klienter eller behandlere møder op på klinikken hvis der er symptomer på Covid-19: feber, hoste, forkølelse, ondt i halsen, vejrtrækningsproblemer mv. Har du symptomer på dagen, kan vi  i stedet tilbyde at konvertere din session til en Skype- eller telefonsamtale. Sker afbud senere end 24 timer før den aftalte tid, vil du blive faktureret det fulde beløb.
  • Der findes håndsprit tilgængelig i alle rum, alle bedes spritte sig af, inden de træder ind på klinikken, der er en spritdispenser opsat udenfor vores hoveddør.
  • Prøv så vidt muligt, at ankomme til klinikken så tæt på det aftalte tidspunkt som muligt, på den måde hjælper vi hinanden med at minimere antallet af personer i venteværelset, sørg for at holde afstand i venteværelset.
  • Behandlingslokalet bliver grundigt udluftet og berøringsflader desinficeret mellem hver klient.

Afbudsregler

  • Du og andre kan få behov for at få tilbudt en akut afbudstid. Det forudsætter dog at vi modtager afbud tids nok til at kunne ringe videre til de klienter der står på venteliste. Derfor skal afbud ske senest dagen før inden kl.12.00. Meget gerne tidligere, jo før jo bedre. Afbud gives på mail direkte til din terapeut eller ved opkald på telefon 71992148. Ved udeblivelse eller for sen aflysning vil du blive faktureret for den bestilte tid.

Betaling

Du kan få tilsendt en faktura direkte til din mail, betale kontant eller på MobilePay på nummer 65460.

Hvor lang tid tager det?

  • En session varer 60 min.
  • Et psykomotorisk behandlingsforløb kan variere fra alt mellem 3-20 sessioner, afhængig af henvendelsesårsagen og målet for behandlingen.

Hvor skal jeg møde op?

Her bor vi:

Tværfagligt Hus og Psykomotoriske Terapeuter København
Vesterbrogade 20, 2.th
1620 København V
Telefon: 71 99 21 48

Parkering og transport

Der er mulighed for at parkere på gaden eller i Saga P-Hus lige overfor på Vesterbrogade 23.

Er man på cykel, er der mulighed for at stille sin cykel inde i vores gård, så den ikke behøver stå på selve Vesterbrogade.

Vores klinik ligger 4 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.

Klientudtalelser