Søvnproblemer

Søvnforstyrrelser

Søvnproblemer i form af manglende eller forstyrret søvn rammer de fleste mennesker i kortere perioder i løbet af livet.

Søvnforstyrrelser er en almindelig reaktion i perioder hvor man kan være særligt udfordret eksempelvis i forbindelse med øget arbejdsmæssig belastning, tab, stress, sygdom, smerter etc. Problemet opstår når denne akuttilstand med midlertidige søvnproblemer sætter sig fast og bliver en vanetilstand, hvor du kommer ind i en ond cirkel med dårlig søvnkvalitet og som oftest opbygger angst for ikke at kunne sove, for ikke at kunne klare dit arbejde, for ikke at kunne være der for din familie osv. Dette ses også ved langvarig stressbelastning.

Ved langvarige søvnproblemer med for lidt og for dårlig søvn vil dette have indflydelse på den samlede livskvalitet, og du vil som oftest opleve at det påvirker dig både følelsesmæssigt, kognitivt, kropsligt og socialt. Det er i disse tilfælde at der er behov for hurtig behandling og hjælp til at genoprette en sund søvnbalance.

Søvnforstyrrelser og søvnløshed/insomni kan se ud på mange forskellige måder:

  • Du kan have svært ved at falde i søvn, kropslig uro og/eller tankemylder kan holde dig vågen.
  • Afbrudt søvn, én eller flere opvågninger i løbet af natten, du kan opleve at du vågner efter bare nogle få timers søvn og derefter har svært ved at falde i søvn igen.
  • Urolig og let søvn, du sover, men føler dig ikke udhvilet når du vågner.
  • Fysiologiske problematikker så som snorken, søvnapnø, kramper og uro i benene også påvirke søvnkvaliteten. Disse problematikker kan også afhjælpes ved psykomotorisk behandling.

 

Psykomotorisk søvnbehandling kan både være et supplement eller alternativ til sovemedicin, dette afhænger af karakteren af din søvnforstyrrelse samt hvilken aftale der laves med egen læge. Psykomotorisk søvnterapi kan også være en støtte under en eventuel udtrapningsproces fra sovemedicin.

Pris:

60 min, 850 kr.

10 sessioner,  7.650 kr.

Hvorfor vælge at gå i psykomotorisk terapi?

"Jeg har rykket mig vanvittigt for hver gang. Fra at have ekstremt voldsomme søvnproblemer til nu bare at have det godt som alle andre – der tror jeg, der gik et halvt år." Vores tidligere klient, Nikolai, fortæller her i vores nye video om sin oplevelse med psykomotorisk terapi og den udvikling han er gået igennem siden. Tusind tak for at være så modig og ville dele din fantastiske historie med os og alle andre kære Nikolaj. Vi håber at du vil komme ind og vise jeres lille ny en gang 🙂

Posted by Psykomotoriske Terapeuter København on Tuesday, February 27, 2018